Det är 6 dagar sedan vi öppnade platsbokningen och vi är nästan halvvägs till fullbokat. Vi har inte gjort någon som helst reklam förutom att publicera information på denna hemsida och på discord. Bra jobbat till er som spridit ordet vidare, fortsätt så, så fyller vi huset och gör detta till det största LANet hittils!

- Schemat för turneringar på lanet finner ni under #prel-schema på discord. Ändringar kommer att ske, jag ser era önskemål och kommer försöka förverkliga de jag kan. 

 - Vi är väldigt glada att välkomna XL Bygg Ålsäter som Sponsor av Marmorveckan. Ser ni dem, ge dem massa kärlek från oss! 

 - Det kommer att finnas en switch där ni kopplar in erat nätverk på varje rad. Ha därför med er ca 10m nätverkskabel. Det kommer även att finnas WiFi. 

- Många frågor kan dyka upp, speciellt för er som går på LAN för första gången. Jag kommer att publicera packlistor och mer detaljerad information när det närmar sig. MEN - Ni får jätta gärna skriva till mig om ni har frågor.

- Vi kommer att ha en mindre kiosk under veckan, med snacks, dricka, lite godis och billys. Vi kommer enbart att ta emot kontanter och swish (Vi har inte massor med växel så kom inte med stora sedlar). 

Eftersom vi får sponsorskap av Vingåkers Kommun men även Dreamhack kan jag meddela att prispotten på turneringar under lanet kommer landa runt 10.000:- i VÄRDE (Inte i pengar). Ni kommer att bland annat få tävla om biljetter till Dreamhack Winter. 

 Nu är vi taggade! Mer information kommer.. /Crew
Tobias Christensen för 10 månader sedan